Kuala Lumpur
Door: Bart
Blijf op de hoogte en volg Familie
27 Januari 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur
Vandaag zijn we dus in KL aangekomen. De reis ging weer prima. Goede vlucht, heel snel het vliegveld uit en toen meteen op de trein die ons in een half uur naar het centraal station van KL bracht. Daar hebben we een taxi genomen naar ons hotel. Rond 19.00 zijn we aa
Ook daar ging alles in eerste instantie OK. Kamer was in orde, nog even een deel betalen en we konden naar boven. Echter, toen werd ik terug geroepen... De receptionist wilde onze kamer omboeken. Daar zaten we niet echt op te wachten, zeker niet toen er een 2e werd bijgeroepen het het al 10 minuten duurde. Op mijn vraag of er een probleem was zeiden ze gelukkig nee, maar ik snapte het nog steeds niet helemaal. Toen kwam het verlossende woord: we kregen een andere kamer omdat men in het oude kamer aan het werk was of zoiets. En meer, we werden gratis ge-upgrade van DeLuxe naar Executive kamer!
Zoiets heb ik echt nog nooit gezien. Foto's zullen nog wel volgen, maar we hebben nu een gang, woonkamer, keuken, slaapkamer en ultra grote badkamer met aparte douche (ter grootte van een kleine badkamer!) en bad. Weer 2 TV's, extra zitje, barretje en in plaats van een mini-bar een volledige koel/vries combinatie.
Wie zegt dat vakantie in Azie afzien is... :-)
29 Januari 2012 - 13:14
Rianne:
Geniet ze nog die laatste paar dagen. Zal afzien zijn in die luxe kamer :-)