Terras met uitzicht op de kamer
Door: Bart
Blijf op de hoogte en volg Familie
06 Mei 2013 | Marokko, Tineghir
Ook vandaag weer een prima ritje, niet aangehouden door de politie, mooi hotel en een leuk stadje: Tinehir.
Tinehir ligt vlak bij de Todra vallei, een brede kloof waar het prima wandelen is. Dat gaan we morgen danook doen.
En, voor het eerst in meer dan een week: een koud pilsje! Nou is het weer er ook wel naar, het is nu om half 10 's avonds nog zo'n 20 graden maar dan nog. Pilsje kost trouwens 4 euro, best veel vergeleken bij een cola die hier 80 cent kost.
We zitten nu op het terras en de kinderen liggen op bed. Een van de bedden kijkt uit op het terras dus de kinderen kunnen ons zien zitten. Voor hun wel zo'n veilig gevoel. Daarbij hebben we de babyfoon bij ons dus we kunnen ze horen. Dan smaakt dat pilsje nog lekkerder...
Hebben we vandaag dan helemaal niks meegemaakt? Nou, een kleintje dan...
In het vorige hotel kon je flessen bevroren water kopen. Lekker koud, en je doet er lang mee. Maar iedereen die wel eens een fles(je) te lang in de vriezer heeft laten zitten weet: dat gaat barsten. Zo ook onze fles waar al meteen een scheur in zat. Dus in de auto maar direct een zakje eromheen en regelmatig 'aftappen'.
Bij het hotel aangekomen - je voelt het al aankomen - het zakje in de auto laten liggen. En overdag is het in de auto, zonder koele lucht, misschien wel 40 graden. We kwamen er pas na een paar uur achter en toen waren we niet in de buurt van de auto. Gelukkig viel de schade mee: een klein plasje op de vloer en het overgebleven water was zelfs nog lekker koel...
06 Mei 2013 - 23:04
Dionne, Erwin En Kids:
Gelukkig was het maar water en geen zoete, plakkerige frisdrank in de auto ;-).
Laat dat pilsje maar lekker smaken!! Geniet ervan :-D. -
07 Mei 2013 - 03:02
Sjoerd En Anja:
Hoezo, niks meemaken? Daar zijn is toch al een hele belevenis!
Ik hoop dat jullie genoten hebben van dat heerlijke koude pilsje :-). En nog een fijne rest van de reis!
Groetjes, Sjoerd en Anja -
07 Mei 2013 - 16:50
Tante Zus:
Hallo vacantie gangers, hartelijk bedankt voor de kaart erg leuk hij heeft al een plaatsje gekregen.
Hier is het momenteel aan het regenen het werd ook tijd want het is alles kurkdroog.
Erg mooi de foto op het kameel,de kinderen vonden het zeker leuk, en de grote natuurlijk ook.
Ik zal donderdag aan Gijs vragen wanneer jullie naar huis komen.
Monique en Luc komen morgen naar huis zij waren in Turijn.
Verde geen nieuws, ik wens jullie een goede vlucht en tot ziens
tante Zus -
07 Mei 2013 - 22:01
Janny Beekman:
Hoi patricia, bart en kids,
Fijn dat jullie zo genieten, gaaf op zo'n kameel, lekker wiebelen en volgens mij ruiken ze neit zo lekker :). Nog een fijne vakantie. Liefs Kees en Janny -
08 Mei 2013 - 14:37
Ingrid :
Z'on koud pilsje smaakt extra lekker als je het al zo lang niet gehad hebt. Altijd leuk om weer even iets te horen. Geniet er nog even van want het is zo weer maandag. Groetjes van ons. -
10 Mei 2013 - 22:59
Familie Cox:
Hoi allemaal,
Even kijken of reageren wel lukt. Het schrijven van nieuwe verslagen lukt de laatste dagen niet op waarbenjij.nu. Misschien ligt het aan de wifi-verbinding.... (ik roep ook maar iets).
Nu alweer de laatste avond.... We zitten inmiddels weer in Fes in onze mooie Riad Al Atik. Vandaag gebruikt om souverniers te kopen (mini-tagines, leren slippers, babouches (de bekende pantoffels). Morgen hebben we nog tot 16.00 uur om te shoppen en dan gaan we met taxi naar het vliegveld.